De oplossing voor jouw nagelprobleem!

Heb je last van geribbelde of splijtende nagels? Of van beschadigde nagels door gel/acrylnagels of medicijngebruik? De oplossing voor jouw nagelprobleem is nu te verkrijgen in een handig setje! De drie Herôme Nail Essentials sets zijn ideaal om kennis te maken met de verzorgingsproducten van Herôme.

Herstelt beschadigde nagels door kunstnagels of medicijngebruik!

Zijn jouw nagels kapot na het gebruik van kunstnagels? Of heb je zware medicatie gehad waardoor je nagels zwak zijn? Dan is dit dé Nail Essentials set voor jou! De Exit Damaged Nails zorgt voor een natuurlijke veerkracht, de Herôme Nail Hardener Sensitive is formaldehyde vrij en zorgt voor lange, harde nagels en de Cuticle Night Repair is een verzorgend serum dat direct de druk op pijnlijke nagelriemen verlicht. Resultaat: sterke, mooie nagels!

Probeer deze Nail Essentials Set nu

Herstelt droge, geribbelde nagels!

Een doffe gloed, ribbels, en afbrekende nagels zijn veelvoorkomende nagelproblemen. Deze Nail Essentials set helpt jou om je nagels te herstellen. Herôme Super Shine egaliseert de nagelplaat en zorgt voor een natuurlijke glans. Herôme Ridge Filling Base Coat vult ribbels op en beschermt de nagel tegen verkleuringen en de Nourishing Nail Oil zorgt voor gezonde en veerkrachtige nagels. Resultaat: egale, flexibele nagels! 

Probeer deze Nail Essentials set nu

Harde, lange nagels binnen 14 dagen. Stopt splijten onmiddellijk!

In de winter krijgen we vaak last van zwakke, splijtende nagels. Met deze set stopt het splijten onmiddelijk! Herôme Nail Hardener Strong is een kuur die het inscheuren van slappe nagels voorkomt. De Caring Nail Polish Remover is een acetonvrije remover die de nagels op milde wijze reinigt. De Cuticle Cream herstelt droge en ingescheurde nagelriemen. Resultaat: Sterke, lange nagels binnen 14 dagen!

Probeer deze Nail Essentials Set nu

 

De Herôme Nail Essentials Sets zijn tijdelijk verkrijgbaar van 10,95 voor 7,95 bij diverse drogisterijen en via herome.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten