Herôme Nail Essentials Sets

Dé oplossing voor elk nagelprobleem!

Splijtende en zwakke nagels, geribbelde nagels of beschadigde nagels zijn bekende problemen voor veel vrouwen. Mooie nagels zijn voor iedereen mogelijk, daarom lanceert Herome de nieuwe Nail Essentials sets. Elke set bestaat uit drie travel size producten om nagelproblemen stap voor stap aan te pakken.

 

Set 1: Harde, lange nagels binnen 14 dagen! Stopt splijten onmiddellijk!

Vaarwel zwakke, splijtende nagels. Hallo lange en harde nagels! Maak kennis met de #1 Nagelverharder waar Herome vrouwen al sinds 1982 mee helpt! Resultaat? Lange en sterke nagels binnen 14 dagen!

Stap 1: De behandeling start met het reinigen van de nagels met de Caring Nail Polish Remover. De acetonvrije nagellakremover reinigt de nagels terwijl deze een natuurlijk glans achterlaat.

Stap 2: Gebruik de Nail Hardener Strong als kuur van 14 dagen. Deze verharder stopt splijtende nagels onmiddellijk, zodat jij binnen twee weken weer ijzersterke nagels hebt.

Stap 3: Verzorg de nagelriemen met de Cuticle Cream. Deze is verrijkt met Aloë Vera en Vitamine F, waardoor scheurtjes in de nagelriemen worden voorkomen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over deze set.Herôme Nail Essentials Set voor zwakke nagels

 

Set 2: Herstelt droge en geribbelde nagels binnen 14 dagen!

Je stoot je nagels en KRAK je nagel breekt af… Droge nagels en geribbelde nagels gaan vaak hand in hand. Door de ribbels blijft nagellak vaak niet mooi zitten. Deze Nail Essentials set laat doffe en droge nagels weer stralen!

Stap 1: Geef de nagels hun flexibiliteit en veerkracht terug met een kuur van de Nourishing Nail Oil. De Olie is opgebouwd uit amandel- en citroenolie om de nagels optimaal te herstellen.

Stap 2: Gebruik vervolgens de Super Shine om de nagelplaat te egaliseren. De nagelvijl stimuleert ook de doorbloeding van de nagels waardoor de nagels beter gaan groeien.

Stap 3: Tot slot gebruik je de Ridge Filling Base Coat. Deze vult ribbels op en gaat verkleuring tegen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over deze set.

Herôme Nail Essentials Set voor droge nagels

 

Set 3: Voor zeer beschadigde nagels door bijvoorbeeld kunstnagels of medicijngebruik!

Gel- of acrylnagels kunnen de nagel zeer beschadigen door de agressieve werkwijze. Ook langdurig medicijngebruik kan zorgen voor gevoelige en beschadigde nagels.

Stap 1: Herstel de beschadigde nagels met de kuur van de Exit Damaged Nails. De amandelolie is rijk aan mineralen en vitaminen en hierdoor worden de nagels gevoed en gerehydrateerd. De Exit Damaged Nails geeft de nagels weer kracht en verbetert de structuur van de nagels onmiddellijk.

Stap 2: Wanneer de kuur van de Exit Damaged Nails is voltooid, gebruik je de Nail Hardener Senstive om de nagels te versterken. Deze is formaldehydevrij en geschikt voor gevoelige nagels. Binnen 21 dagen merk je een zichtbaar resultaat.

Stap 3: Verzorg en bescherm beschadigde nagelriemen met de Cuticle Night Repair. Met deze wonderpen zijn losse, pijnlijke velletjes verleden tijd.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over deze set.

Herôme Nail Essentials Set voor zeer beschadigde nagels na kunstnagels of medicijngebruik

De Nail Essentials sets zijn vanaf oktober verkrijgbaar voor € 9,95 in de webshop en diverse drogisterijen.

Eén reactie op “Dé oplossing voor elk nagelprobleem!”

Geef een reactie