Dé oplossing voor elk nagelprobleem!

Dé oplossing voor elk nagelprobleem!

Dé oplossing voor elk nagelprobleem!

Wist je dat bijna 1 op de 5 vrouwen last heeft van nagelproblemen? Denk aan: scheurtjes, kleine deukjes of kurkdroge nagels. Met de verschillende Nail Essentials Sets los je elk nagelprobleem op in 3 simpele stappen. Zo repareer jij – helemaal zelf – je nagels. Lees hieronder meer over deze Nail Essentials Sets, zodat jij weet welke set je absoluut moét hebben.

De oplossing voor slappe en splijtende nagels

Met deze Nail Essentials Set creëer je supersterke nagels die tegen een stootje kunnen. Dag deukjes of scheurtjes, hallo stralende nagels!

Stap 1: Caring Nail Polish Remover
Maak eerst je nagels schoon met de Caring Nail Polish Remover van Herome. Deze acetonvrije nagellakremover reinigt effectief zonder de nagels uit te drogen. De remover werkt hydraterend en verwijdert nagellak op een milde wijze. Met super ingrediënten als Lanoline en D-panthenol ben je verzekerd van glanzende en flexibele nagels.

Stap 2: Nail Hardener Strong
Gebruik de Nail Hardener Strong om te voorkomen dat slappe en broze nagels afbreken. Al binnen 30 dagen zie je een zichtbaar resultaat.

Stap 3: Cuticle Cream
Vergeet vooral de nagelriemen niet te verzorgen! De Cuticle Cream verhelpt gescheurde en geïrriteerde nagelriemen. Deze rijke crème met vitamine F, Aloë Vera en Bisabolol herstelt niet alleen, maar bevordert ook de heling van wondjes en vervelende velletjes.  Herôme Nail Essentials Set voor zwakke nagels

De oplossing voor droge nagels

De helper in (nagel)nood: deze Nail Essentials Set is een effectieve oplossing tegen droge nagels en herstelt de conditie van de nagel.

Stap 1: Nourishing Nail Oil
Voorzie je nagels van een intensieve voeding met de Nourishing Nail Oil. Deze vertroetelolie kruipt onder de nagelriem naar de wortel en herstelt de nagel van binnenuit. Ook stimuleert het de nagelgroei. Breng voor het optimale resultaat de olie 7 dagen lang aan, vlak voor het slapen gaan.

Stap 2: Super Shine
Maak het nageloppervlak glad en egaal met behulp van de Super Shine. Zo maak je een geribbelde nagelplaat weer stralend. De nagelvijl stimuleert ook de doorbloeding van de nagels, waardoor ze beter groeien.

Stap 3: Ridge Filling Base Coat
Deze beschermende basecoat vult ribbels op, egaliseert de nagelplaat en beschermt tegen verkleuringen van de nagellak. Bovendien zorgt deze basislak voor een sterke hechting van een kleurlak, waardoor de nagellak véél langer blijft zitten.

Herôme Nail Essentials Set voor droge nagels

De oplossing voor beschadigde nagels na kunstnagels of medicijngebruik

Net je kunstnagels de deur uitgedaan? Deze Nail Essentials Set lapt beschadigde nagels en nagelriemen snel weer op. Met als resultaat: een stel gezonde nagels. Ook geschikt voor nagels die aangetast zijn door medicijngebruik.

Stap 1: Exit Damaged Nails
Herstel de conditie van de nagel met een voedende nagelolie. De Exit Damaged Nails is verrijkt met amandelolie en een uniek vitaminecomplex. Deze olie verbetert direct de structuur van de nagel en hydrateert de nagels van binnenuit. Breng dagelijks aan op de nagel gedurende 1 week.

Stap 2: Nail Hardener Sensitive
Na de herstelkuur met de Exit Damaged Nail is deze nagelverharder de volgende stap voor mooie, lange nagels. De nagelverharder bevat een algenextract die de nagelgroei stimuleert en is hypoallergeen. Ideaal voor gevoelige nagels.

Stap 3: Cuticle Night Repair
Verzorg als laatste stap de nagelriemen. De helende werking van de Cuticle Night Repair zorgt voor verzorgde nagelriemen binnen één week. De combinatie van ingrediënten als jojoba- en amandelolie, sheabutter, vitamine E en bisabolol herstelt droge en gescheurde nagelriemen en stimuleert de nagelgroei.

Herôme Nail Essentials Set voor zeer beschadigde nagels na kunstnagels of medicijngebruik

Nog langer genieten van mooie nagels

Ben jij fan geworden van die fijne Herome travelsize producten? Of wil je na de kuur nog langer genieten van een bepaald product? Dan hebben wij goed nieuws! Alle beschreven producten zijn ook verkrijgbaar in een fullsize formaat. Bekijk onze webshop om jouw favoriete product in huis te halen.