Zwanger en andere Big Things!

Zwanger en andere Big Things!

Zwanger en andere Big Things!

Afgelopen maand was het zover.. op 9 april ben ik 30 jaar geworden!

Niet dat ik dat ‘erg’ vond, ik ben altijd weer blij dat ik mijn verjaardag gezond kan en mag vieren. Maar stiekem vond ik het toch wel een dingetje om mijn twintiger jaren achter mij te laten. Toch mag ik zeker niet klagen, we zijn vorig jaar verhuisd naar ons ‘grote mensen huis’, we verwachten deze zomer ons 2e kindje én ik heb het allerleukste werk.

Een paar dagen voor mijn verjaardag werd ik door mijn vriend verrast met een jaarlijks verjaardagstripje.

Voor zíjn 30ste verjaardag een paar jaar geleden had ik een surprise party geregeld die hij helemaal fantastisch vond, dus wilde hij mij ook graag extra verrassen op deze bijzondere leeftijd.

The Big Apple

Dat werd een fantastische reis naar New York met z’n tweetjes. Wat een stad, het voelde alsof we de hele dag in een film liepen. Voor het eerst was ik 6 dagen zonder Noah, dat was even wennen maar wat hebben we genoten van elkaar en van deze geweldige wereldstad.

Herôme Nail Essentials Set voor zwangerschap

The Big Belly

Inmiddels staan we weer met beide beentjes op de grond en focus ik me nog even op de laatste weken ‘werk’ voordat mijn verlof in gaat. Deze zwangerschap vliegt echt voorbij, misschien komt het ook doordat we al een peuter van 3 rond hebben lopen waar veel tijd in gaat zitten. De kwaaltjes waren helaas pas na 20 weken voorbij.. maar nu dus nog even extra genieten

 van die schopjes in mijn buik.

Wist je trouwens dat zwangere vrouwen dunnere en zachtere nagels krijgen die snel breken? Nou daar ben ik inmiddels wel achter! Gelukkig heb ik altijdHerôme achter de hand ?Vandaar deze tip voor vrouwen die daar net als ik ook last van hebben, de Nail Essentials Sets!

 

Ps. moederdag komt er binnenkort ook weer aan, en samen met Herome gaan we weer een hele leuke actie online zetten. Houd de social van Herome en van mij dus goed in de gaten!