Blog Monique; griep vs. make-up!

Blog Monique; griep vs. make-up!

Blog Monique; griep vs. make-up!

De wind waait, de wind waait, de blaadjes van de bomen… de wind waait, de wind waait de herfst is weer gekomen!

Wanneer de zomer overgaat in het najaar en het buiten nat en kouder wordt, weet ik in ieder geval één ding zeker; het griepvirus zal me vroeger of later vat op me krijgen.

Meestal heb ik “hem” zo’n twee keer per jaar echt goed te pakken: in het voorjaar en (zoals nu dus) in het najaar. Ziek zijn komt natuurlijk nooit goed uit, maar wanneer je iedere dag verwacht wordt fris en fruitig het laatste nieuws rond de sterren te presenteren werkt dat zeker niet bevorderlijk…

Weg met griep!

Als ik dan ‘s ochtends in de spiegel kijk vraag ik me toch wel eens af hoe die rode neus en waterige ogen een paar uur later voor de camera duizenden mensen moeten aanspreken. In dat geval heb ik alleen één groot geluk en dat is dat er iedere morgen een fantastische visagiste op me staat te wachten. Zij krijgt zelfs de kringen onder m’n ogen weggetoverd, weet de blos op mijn wangen weer tevoorschijn te halen en poedert mijn rode neus ten slotte altijd nog even bij!

Daarnaast mag ik ook het team van met stylistes niet vergeten. Waar ik me thuis (als ik verre van topfit ben) het liefste kleed in joggingbroek en slobbertrui, komen zij iedere drie weken weer een nieuw rek vol kleding brengen. Hier mag ik dan voor de uitzendingen iets van in bruikleen nemen en dat zorgt er tijdens deze grieperige dagen toch voor dat je nét iets zekerder voor de camera staat.

Ook de “meiden van Herome” zijn laatst langsgekomen in de Telegraaf-studio om te kijken hoe het er backstage aan toe gaat. Ze hebben toen meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om mijn lieve visagistes eens goed te verwennen met heerlijke producten van Herome Cosmetics.

Eye-care

Wisten jullie trouwens dat ze hier op de website ook superfijne make-up aanbieden? Van mascara tot wenkbrauwpoeder en heerlijke afschminkdoekjes. Mijn visagiste in ieder geval niet, maar ook zij is inmiddels op de hoogte.

Dus ook al promoot ik normaal gesproken de hand- en nagelverzorging, dit mag absoluut een keer genoemd worden. Misschien een goed idee om mijn volgende griepje mee weg te toveren ;-)?