Juni is mooier dan mooi!

Juni is mooier dan mooi!

Juni is mooier dan mooi!

Als ik de afgelopen maand moet beschrijven dan dekt de titel van deze blog behoorlijk de lading. Niet alleen is het de naam van mijn nieuwe single die ik samen met Wesley Klein een paar weken geleden heb uitgebracht, het beschrijft ook (grotendeels) het heerlijke weer en mijn activiteiten voor Telegraaf, Herome en RTL4. Een kleine samenvatting van de afgelopen periode is dus wel op z’n plek ?

Zo begon de maand al goed: eind mei lanceerden we ‘Mooier dan mooi’ en al in de eerste week werd hij duizenden keren afgespeeld op Youtube, kwamen we op nummer 1 in de lijst met meest gekochte nummers via iTunes en werden we op meerdere radiostations als ‘hit van de week’ grijsgedraaid.

Inmiddels zijn we een paar weken verder en gaat ‘ie nog steeds als een tierelier. Ik heb het nummer tijdens een aantal optredens (weliswaar solo) al gezongen en ook daar werd het al goed meegezongen en enthousiast ontvangen. Hoe gaaf dat het initiatief van Wesley tot nu toe zo leuk uitpakt!? Daar mogen we best een beetje trots op zijn toch!

Aankomende week hebben we opnames van ‘Sterren Muziekfeest op het Plein’ in Amersfoort, waar we voor het eerst samen ons duet voor een groot publiek zingen. Dat zeg ik nu wel heel stoer, maar stiekem is dat toch wel een beladen momentje. Er staan duizenden mensen op het plein, we zingen live en het wordt ook nog eens uitgezonden op televisie door AVRO/TROS. Daar komt dus wel een beetje spanning bij kijken, maar uiteraard heb ik er onwijs veel zin in!

Het leuke van deze dag is bovendien dat je altijd veel collega’s weer even tegenkomt. Nou gebeurt dat met optredens wel vaker, maar dan gaat het gesprek vaak niet dieper dan ‘hai en doei’ en vliegt één van de twee er weer vandoor. Op zo’n dag is dat dus anders; we verzamelen ‘s middags al, iedereen doet een soundcheck en daarna gaan we de visagie in. Het is op deze dagen met een groot aantal artiesten altijd een drukte van jewelste maar daardoor ontzettend gezellig. In de namiddag eten we wat met z’n allen en dan is het wachten op jouw beurt om een show weg te geven. Kortom; met veel plezier kijk ik uit naar volgende week!

Verder ben ik deze maand weer vaak te zien bij Telegraaf VNDG en word ik de laatste tijd veelvuldig gevraagd om mee te doen aan allerlei losse programma’s op RTL.

Zo hebben jullie mij de afgelopen maanden zien koken in Superstar Chef, zien strijden in de Big Music Quiz en deze maand ben ik zelfs voor de camera gaan klussen. Eerlijk gezegd had ik daar helemaal geen ervaring mee!

We zijn zelf net verhuisd, maar ik moet bekennen dat wij het kluswerk graag overlieten aan onze aannemer. Des te leuker vond ik het dus om deze uitdaging aan te gaan en zelf flink de handen uit de mouwen te steken.

En je raadt het al.. de Herome Hand Cream Daily Protection die gelukkig altijd in mijn tas zit, kwam hier heel goed van pas! ?