De zomer voorbij…

De zomer voorbij…

De zomer voorbij…

Wat heb ik een heerlijke zomermaanden beleefd!

Door het geweldige weer van de afgelopen tijd heb ik optimaal kunnen genieten van gezelligheid, het buitenleven en zomerse sferen in Nederland… Buiten eten, tot ‘s avonds laat fietsen met Noah (die net als ik een écht avondmens is!) en ‘s ochtends jezelf alleen de vraag hoeven stellen: welk t-shirtje of jurkje zal ik vandaag aandoen? Toen het weer een paar weken geleden omsloeg en de zomer op z’n einde leek (mag het een keer ;-)!) moesten ineens de jasjes en dichte schoenen weer uit de kast. Even wennen weer dus! 

Ondanks dat het prima toeven was in Nederland heb ik het genoegen gehad de afgelopen tijd twee keer af te reizen naar Zuid Spanje en Ibiza voor heerlijke, maar korte vakanties. Je merkt dat het leven zich daar volledig heeft aangepast aan het klimaat dat wij deze zomer hebben mogen ervaren in Nederland. Iedereen is een stuk minder gehaast, tussen de middag wordt er uitgerust en de (late) avond is daar het hoogtepunt van de dag. Geweldig toch! In dat opzicht zou iedere zomer in Nederland net zo moeten zijn.

Ondanks dat ik ontzettend heb genoten van de zomer vind ik het niet erg dat deze nu (bijna) voorbij is. Ik ben namelijk een echt “seizoensmens” en kan dus ook enorm uitkijken naar de gure herfst en de koude wintermaanden. Zodra het sneller donker wordt buiten gaan de kaarsjes thuis aan, kan ik heel erg genieten van een avondje bankhangen met een plaidje en Netflix. ☺️ 

Wat ik alleen gelijk merk met veranderingen van het weer, zijn de veranderingen van mijn handen.. Binnen no time zit ik weer met pijnlijke nagelriemen. Velletjes die ik los trek waardoor het alleen maar erger wordt… Niet meer doen dus. Gelukkig kan Herome mij daar bij helpen. Mijn wonderpen, oftewel de ‘Cuticle Night Repair’ heb ik echt overal liggen. Een in de auto, een in de keukenlade en nog een in mijn nachtkastje. En het is echt waar… zodra ik het een week lang goed insmeer ben ik van al die vervelende velletjes af. Mocht je jezelf dus herkennen in dit probleem, klik hier snel op de link en vind ‘m in de webshop!