Blog Monique: koffer essentials!

Blog Monique: koffer essentials!

Blog Monique: koffer essentials!

Het maakt niet uit waar je naartoe en hoe je op vakantie gaat, uiteindelijk ontkom je er niet aan: je koffer, weekendtas, handbagage en (in mijn geval) luiertas moeten worden ingepakt…

De een gooit voor een week alle remmen los op Ibiza, terwijl de ander liever een halve maand doorbrengt met z’n ouders in Noorwegen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en dat geldt zeker ook voor de manier waarop koffers worden ingepakt.

Zo begin ik het liefste al een week van tevoren met spulletjes kopen en “essentials” opschrijven. Zeker vanaf het moment dat we met Noah op vakantie gaan is deze lijst enorm uitgebreid. Mijn vriend daarentegen denkt liever op de avond voor vertrek: “Goh, wat zal ik dit keer eens uit de kast trekken?” Uiteindelijk is het trouwens bijna altijd zo dat we pas een paar uur voor vertrek staan in te pakken…

Hij vertrouwt er dan ook blind op dat ik alle elektronica (opladers, tablet, camera’s) en de voor Noah belangrijke zaken om te overleven (eten, luiers, speentjes, “doekjes” en speelgoed) keurig netjes in de koffer stop.

Gelukkig lukt het me tot nu toe redelijk goed om het inpakken zo simpel mogelijk te houden en probeer ik hier vooral niet bij te stressen.
Voordat jullie het denken… dit is niet altijd zo geweest hoor!

‘Vroeger’, toen ik met vriendinnen op vakantie ging en iedereen altijd tot op het laatste moment op de koffer van Monique zat te wachten, nam ik namelijk standaard te veel mee. Het liefste nam ik dan de hele zomercollectie uit mijn kledingkast mee en bij elke outfit een ander paar schoentjes. Vervolgens liep ik iedere dag op slippers en had ik de hele dag een bikini aan. Ook qua make-up en verzorgingsproducten dacht ik: liever mee verlegen dan om verlegen, dus minimaal 10 kleurtjes nagellak en de hele verzorgingslijn uit de badkamer gingen in de koffer. Net als met kleding en schoenen bleek uiteindelijk dan altijd dat ik minimaal de helft niet had aangeraak.

Tegenwoordig moet ik natuurlijk kofferruimte voor Noah vrijhouden, dus ben ik in gedachte begonnen met het maken van lijstjes; zo kom je namelijk tot de échte Essentials.

De dames van Herome moeten ongeveer zo hebben gedacht. Voor ieder nagelprobleem hebben zij namelijk een uniek setje samengesteld. Precies afgestemd op jouw behoefte, waardoor je nooit teveel meeneemt. Handig wanneer je kofferruimte te kort komt en bijvoorbeeld nog een leuk extra kleurtje nagellak mee wilt nemen.

Weet je wat ook leuk is? Bij aankoop van de Herome Essentials ontvang je een unieke wincode waarmee je kans maakt op de VIP droomreis naar Ibiza! Kan het toch ineens zo zijn dat we je een extra keer inpakstress bezorgen.. 😉