Blog Monique: Drukte voor én achter de camera!

Blog Monique: Drukte voor én achter de camera!

Blog Monique: Drukte voor én achter de camera!

Zoals de titel al aangeeft staat de maand augustus voor mij volledig in het teken van de camera. Misschien verwachten jullie nu dat ik vakantiefoto’s van langgerekte stranden, pittoreske dorpjes en lachende familieleden bedoel, maar het tegendeel is gek genoeg waar.

Augustus is namelijk een drukke werkmaand geworden en bij vrijwel alles dat ik moet doen komt wel een camera kijken. Voor mijn werk bij Telegraaf VNDG zijn deze logischerwijs regelmatig op me gericht, maar inmiddels heb ik de camera ook zelf ter handen genomen…

Op dit moment zit ik namelijk midden in de opnames van het RTL4-programma ‘Het perfecte plaatje’. Samen met Tygo Gernandt, Isa Hoes, Giel de Winter, Gordon, Roel van Velzen, Estelle Cruijff en Vivian Reijs doe ik al weken m’n best de mooiste foto’s te maken. Regelmatig zijn mijn weken zodoende gevuld met vier opnamedagen bij Privé VNDG, meerdere dagdelen voor ‘Het perfecte plaatje’ en niet te vergeten m’n optredens; lekker druk met leuke dingen dus!

Daarnaast was het donderdag 10 augustus weer tijd voor een bezoekje aan het kantoor van Herome. Tijdens ‘A day at the office’, zoals we deze dag steeds noemen, loop ik mee met de dames, maken we nieuwe plannen voor de aankomende periode en hebben we tijd voor vragen van geïnteresseerden via social media. Naast dat deze dag altijd ontzettend gezellig is en ik steeds meer te zien krijg van alle verschillende onderdelen van het bedrijf, is afgelopen keer ook gebleken dat mijn nieuwe “achter-de-cameraskills” bij de dames van Herome niet onopgemerkt zijn gebleven. Nadat we de meest uiteenlopende vragen van volgers op Facebook en Instagram hadden beantwoord (altijd superleuk trouwens!), mocht ik namelijk mijn eigen (sfeer)foto’s van Herome-producten maken. Zo was ik voor één dag niet alleen het gezicht vóór de camera van Herome, maar ook die erachter 🙂

Nu alleen de jury van ‘Het perfecte plaatje’ nog zien te overtuigen van mijn artistieke kant, zodat ook de maand september in het teken van de camera komt te staan. In de tussentijd zien jullie mijn creaties van ‘A day at the office’ misschien wel op de Facebook en Instagram van Herome!