2018: a happy New Year

2018: a happy New Year

2018: a happy New Year

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor jullie allemaal en een gelukkig en gezond 2018.

Maar wow(!) wat is het afgelopen jaar voorbij gevlogen zeg… Het is heel cliché, maar daarom niet minder waar; des te ouder je wordt, des te sneller de tijd gaat. Ik hoor sommigen al denken; Monique waar heb je het over met je 28 lentes jong?! Maar sinds ik moeder ben en dus rekening moet houden met- en moet denken en doen voor meerdere mensen, gaat de tijd écht snel.

 

2017 was overigens een ontzettend mooi jaar voor mij! Eigenlijk ging alles voor de wind; zowel privé als werk gerelateerd.

Zo kan ik terugkijken op een nieuwe presentatieklus voor ‘Telegraaf VNDG’, heb ik meegedaan aan ‘Het perfecte plaatje’, de nieuwe single Dans opgenomen én niet te vergeten op de valreep van 2017 een kinder-kerst album uitgebracht. Als klap op de vuurpijl heeft Herome aangegeven ook in 2018 onze samenwerking graag voort te zetten. Al met al dus ontzettend leuke projecten die mij nog meer energie geven om het aankomende jaar vol door te pakken.

 

Huisje boompje

Daarnaast heb ik privé een hele grote stap gezet samen met mijn vriend. Wij hebben namelijk ons droomhuis gekocht!

Het huis waar we hiervoor woonden heb ik zo’n tien jaar geleden alleen gekocht, dus nu samen een nieuw huis zoeken, verbouwen en inrichten maakt het extra bijzonder. Door de verbouwing, die zich nu in de afrondende fase bevindt, verbleven we de laatste weken van 2017 en nu de eerste twee weken van 2018 op een vakantiepark van de Roompot in Volendam.  Ik moet zeggen: een prima uitkomst, want het voelt toch een beetje als vakantie in eigen dorp!

De verbouwing van ons huis wordt uitgevoerd door een super aannemer die werkelijk waar alles voor ons regelt. Desondanks zijn we toch zeker 5 avonden in de week na ons werk bezig in het nieuwe huis voor klusjes, schoonmaakwerk enz. Dat gaat nu wel een beetje opbreken, maar zoals het er nu uitziet moeten we nog één weekje doorpakken voordat we eindelijk op onze nieuwe bank kunnen neerploffen en de voetjes omhoog kunnen.

 

En wat 2018 mij zal brengen?

Ik kan jullie verklappen dat ik op dit moment naast mijn Telegraaf-werkzaamheden ook weer meedoe aan een nieuw televisie programma dat vanaf april te zien zal zijn. Helaas mag ik daar nog niets over zeggen, maar het komt ongetwijfeld tijdens een volgende blog ter sprake. Daarnaast ben ik druk bezig met nieuwe muziek en altijd op zoek naar een volgende uitdaging. Stilzitten is op dit moment dus zeker niet aan de orde.  Tot slot wil ik Herome natuurlijk nog even benoemen. Ook dit jaar gaan wij namelijk weer ontzettend leuke acties doen en is het team achter de schermen al druk bezig met mooie campagnes en nieuwe producten. Ik ben trots en blij dat ik hier onderdeel van mag uitmaken, dus houd mijn social media altijd goed in de gaten!

Een nieuw jaar met nieuwe kansen; maak er wat van!