Merry xmas met een stralende blik

Merry xmas met een stralende blik

Merry xmas met een stralende blik

Met de feestdagen wil je mooi en stralend voor de dag komen. Je ogen worden echte showstoppers met deze tips. Op naar een sparkling kerst!

Weg ermee

Onmisbaar om een open blik te creëren is een goede pincet waarmee je overtollige haartjes onder en tussen je wenkbrauwen doeltreffend epileert. Oftewel: de haartjes die niet bij jouw gewenste wenkbrauwvorm horen. Eerlijk is eerlijk, dat kan soms wat gevoelig zijn. Tip: plan je epileersessie na het douchen. Door het warme water zetten de haarvaatjes uit, waardoor je de haartjes makkelijker verwijdert. Twijfel je over welke wenkbrauwvorm bij jouw gezicht past? Hier lees je daar alles over.

Handige hulpjes

Vaak kunnen je wenkbrauwen wel een beetje extra hulp gebruiken om een krachtige, volle look te krijgen. Met een wenkbrauwpotlood kun je heel nauwkeurig werken. Ideaal dus om gaatjes op te vullen of haartjes bij te tekenen. Teken zachtjes mee met de haarrichting, zo krijg je het meest natuurlijke resultaat. Wil je je wenkbrauwen op een subtiele manier voller maken, dan is Herome’s wenkbrauwpoeder een aanrader. Verkrijgbaar in vier kleuren, dus voor iedere wenkbrauw is er een match. Volg bij het aanbrengen de natuurlijk lijnen van je wenkbrauwen zodat je het poeder gelijkmatig verdeelt. Top daarna je look af met een brow gel om eigenwijze haartjes in toom te houden. Hallo, volume & vorm!

Brow Pencil, €16,95
Brow Powder, €19,95

Bambi kijkers

Staan volle, lange wimpers ook op jouw wish list voor deze Kerst? Komt helemaal in orde dankzij Herome’s Lash Balm. Dit serum bevat naast natuurlijke oliën ook vitamine E, voor een herstellende werking. Ook stimuleert het de haargroei. Breng het serum ’s avonds aan op schone wimpers zodat het de hele nacht kan intrekken. Begin nu al met deze routine, zodat jij straks met volle, lange wimpers aan de kerstdis zit.

Lash Balm, €16,95

Shine bright like a diamond

Jij wilt grote, sprekende ogen die fonkelend stralen? Daar is een slim trucje voor: de highlighter. Dit vernuftige glanspotloodje bezorgt jouw ogen een instant glow en geeft je een heldere, open oogopslag. Breng de Highlighter aan in je ooghoek en onder de wenkbrauwboog en de buitenste wimperrand. Verkrijgbaar in drie kleuren die zorgen voor een satijnen glans.

Highlighter Sahara, €14,95