Kras je feestje voor de mooiste feestdagen
Kras je feestje voor de mooiste feestdagen

Kras je feestje voor de mooiste feestdagen

let op: deze actie is verlopen

Ben jij de dagen tot kerst al aan het aftellen? Wij zijn in ieder geval al begonnen! Kom samen met ons in de kerstsfeer met de kraskaart van LINDA magazine. Met de unieke code maak jij kans op de mooiste prijzen. En dit jaar kan je de Ultimate Desire Box 100 stuks winnen. Weten hoe? Lees dan vooral verder…

Jouw kerstcadeau winnen

Ga naar de winkel bij jou in de buurt op 18/11/2021 en bemachtig een LINDA magazine. In het tijdschrift vind je deze waardevolle kraskaart. Kras je code en voer de code in op de website van LINDA. Zo kan jij kans maken op de stralende Ultimate Desire Box. En zeg eens eerlijk…wie wil dat nou niet?!

Meer over de Ultimate Desire Box

Deze unieke giftbox is gevuld met een uitgebreide samenstelling van Herome’s Take Away Nail Colours, waarmee je verschillende en unieke looks creëert. Deze exclusieve giftset telt 100 van de meest gedragen nagellakkleuren uit de hele collectie. Van klassiek, elegant en naturel tot speels, edgy en metallic: de Ultimate Desire Box has it all. De Take Away Nail Colours zijn vegan, dierproefvrij en zuurstofdoorlatend. Verzorgende ingrediënten als silica, panthenol en vitamine E helpen de nagels te versterken en te beschermen tegen uitdroging. Door het handige reisformaat neem je ze makkelijk overal mee naartoe, want met één flesje kun je wel tien keer tien nagels lakken. Door de samenstelling heeft de nagellak een briljant glanzende finish. Het brede kwastje helpt je de lak in één beweging aan te brengen.

Nagellak set gevuld met 100 nagellak kleuren

Wil jij de Ultimate Desire Box al eerder in huis hebben? Of je vriend/vriendin/familie laten weten dat deze op je verlanglijstje staat? Bekijk de box dan bij ons op de webshop.