#IBIZAVIP

#IBIZAVIP

#IBIZAVIP

What a night! Speciaal voor de winnaars van de Ibiza winactie hielden wij op 9-1-’18 een Ibiza VIP borrel HQ Herome. Onze hand- en nagelverzorging specialisten waren aanwezig voor persoonlijke adviezen en manicures. Er werden heerlijke verse cocktails en tapas geserveerd, en de gasten konden hun handen laten lezen! Zelfs Monique Smit was aanwezig om alle winnaars persoonlijk te feliciteren, en natuurlijk om samen selfies in de Photo Booth te maken. Het was een geslaagde VIP avond!

  

Ibiza winactie

Bij de Ibiza winactie maakte jij bij aankoop van één van de geselecteerde nagelverzorgingsproducten kans op een VIP droomreis naar Ibiza of één van de 100 andere mooie prijzen. De actie liep van 1 mei tot en met 6 november 2017. De hoofdprijs was een compleet verzorgde reis voor twee personen op een luxe wellness resort inclusief €500,- vakantiegeld, kapper en visagist aan huis, en nog veel meer. Ook maakte je kans op bijvoorbeeld een pakket met ALLE Herome Take Away kleuren, een Vespa scooter en e-bikes.

Van alle duizenden deelnemers heeft een onafhankelijke jury elke maand een aantal willekeurige winnaars gekozen. In totaal waren er 103 gelukkige prijswinnaars. Om hen persoonlijk te feliciteren nodigden wij hen met een introducee uit op het HQ Herome in Almere. Wij vonden het ontzettend leuk om kennis te maken met de winnaars!
Alle foto’s zijn te vinden op deze pagina. Deel ook jouw foto’s met #Ibizavip en tag @heromecosmetics