Herome exclusieve glasvijl met in delfts blauw uitvoering

Herome lanceert speciaal voor jou een unieke Limited Edition. Geïnspireerd door de prachtige Delfts blauwe kunstwerken. Speciaal voor jou hebben wij één van onze bestsellers verrijkt met een oogverblindend detail; a touch of blue. Een bijzondere en exclusieve gift voor een vriendin of familielid, of om jezelf mee te verwennen! De Herome Glass Nail File Limited Edition is vanaf nu verkrijgbaar.

Een unieke vijl voor een onvergetelijke ervaring

De luxe gezandstraalde structuur van de vijl behandelt de nagels met de juiste zorg. De vijl laat de nagelplaten perfect op elkaar aansluiten. Plaats de vijl ontspannen in je hand. Beweeg vervolgens de vijl secuur en rustig over de nagel. Doe dit in één beweging; van binnen naar buiten. Voorkom hierbij een zigzagbeweging. Na gebruik mag de vijl in de vaatwasser. Herôme waarborgt hiermee de duurzaamheid van de vijl.

Love lasts forever

Herome vindt het belangrijk dat jij voor altijd kan genieten van de Limited Edition glasvijl. Na gebruik kun je deze namelijk eenvoudig afwassen. Dit maakt onze limited edition ontzettend duurzaam. Geluk zit in de kleinste details.

Een exclusieve verrassing

Behalve de Limited Edition ontvang je nu ook de 4-Way Perfect Nail Buffer cadeau. Met deze vijl voorzie je de nagels van een mooie glans. Geef deze vijl cadeau voor de feestdagen of geniet zelf van deze verrassing.