Herome Cosmetics lanceert nieuwe Nail Wraps met 10 spannende designs voor 2023

Herome Cosmetics lanceert nieuwe Nail Wraps met 10 spannende designs voor 2023

Herome Cosmetics lanceert nieuwe Nail Wraps met 10 spannende designs voor 2023

Naast de eerste collectie Nail Wraps, die erg populair was, biedt Herome Cosmetics nu 10 spannende nieuwe designs aan! We introduceren vijf effen kleuren en vijf nagelkunst-/printdesigns die perfect zijn voor elke stemming en je in enkele minuten een salonwaardige manicure bezorgen!

Effen kleuren en leuke prints

De effen kleur Nail Wraps zijn verkrijgbaar in klassiek rood, lila, roze, magenta en taupe. Deze chique kleuren zijn perfect voor elke gelegenheid en zullen elke outfit complementeren. Onze nagelkunst-/printdesigns zijn een must-try. Van speelse madeliefjes tot edgy golven en wervelingen, er is voor elk wat wils. Je kunt de designs mixen en matchen om een unieke look te creëren of één design kiezen voor al je nagels. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ze zijn perfect voor drukke vrouwen die er op hun best willen uitzien zonder uren in de salon door te brengen. Ze zijn ook geweldig voor degenen die moeite hebben met het lakken van hun nagels of willen experimenteren met nieuwe designs zonder de verplichting. En met de 10 nieuwe designs raak je nooit uitgekeken.

Veilig voor je nagels

Onze hoogwaardige nagelwraps zijn gemaakt van zachte materialen die je nagels niet beschadigen. Het is belangrijk om te vermelden dat de Herome Nail Wraps geen gebruik maken van potentieel schadelijke UV- of LED-lampen. Ontdek meer over dit onderwerp in dit artikel.

Snel en gemakkelijk aan te brengen

De nagelwraps zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven tot twee weken zitten bij goed onderhoud. Om de nagelwraps aan te brengen, hoef je alleen maar je nagels schoon en droog te maken, de maat te kiezen die het beste bij je nagel past en de wrap aan te brengen. Je kunt het overtollige materiaal eenvoudig vijlen of met een schaar op maat knippen. En voilà! Je hebt een salonwaardige manicure die een blijvende indruk zal maken!

Bekijk hier de collectie van Herome Nail Wraps.