Help jij ook een handje?

Help jij ook een handje?

Help jij ook een handje?

Als goed voornemen voor het nieuwe jaar denken we vaak aan afvallen, stoppen met roken, meer sporten. Heb jij genoeg van al die clichés, of ben je juist nog op zoek naar een goed voornemen? Help dan iemand anders een handje als goed voornemen!

Bij Herome dragen wij graag ons steentje bij aan een mooiere wereld. Daarom steunen wij SOS Kinderdorpen. SOS Kinderdorpen ondersteunt kwetsbare families om te voorkomen dat kinderen er alleen voor komen te staan. Dat doet de organisatie door kwetsbare families te versterken in de zorg en opvoeding van hun kinderen. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie binnen een van de kinderdorpen. Zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen. Elk kind een familie, elk kind een toekomst.

Wij steunen SOS Kinderdorpen met jaarlijke donaties en door het beschikbaar stellen van producten voor veilingen en winacties. Zo stelden wij voor de veiling op 17 november 2017 5 luxe verzorgingspakketten t.w.v. 200,- beschikbaar. Ook BN’ers waaronder Martin Garrix en Ron Blaauw zetten zich actief in voor deze SOS Kinderdorpen.

Wil jij ook een handje helpen? Je kunt bij SOS Kinderdorpen eenmalig of maandelijks doneren. Zo kun jij bijdragen aan een vaccinatie of bijvoorbeeld schoolboeken. Je kunt al vanaf €5,- doneren via http://bit.ly/2yC78vl