Op zoek naar een handig cadeau?

Op zoek naar een handig cadeau?

Op zoek naar een handig cadeau?

Het vinden van het perfecte cadeau is altijd een hele zoektocht. Herome helpt jou graag een handje om die ene persoon of jezelf lekker te verwennen! Wij hebben drie heerlijke cadeausets voor je samengesteld. Zoek jij voor je feestaankopen een paar kleine cadeautjes? Dan ben je met deze set in één stap klaar! Haal de producten eruit en verpak deze apart.

Snow Essential Set

Van €25,50 voor €12,95

De koude maanden zijn een aanslag voor je handen en nagels. Met de Snow Essential Set kun je elke sneeuwstorm aan.

Deze set bevat een mooie klassiek rode kerstkleur, de acetonvrije Caring Nail Polish Remover, de onslijtbare Glass Nail File Travelsize en de Direct Sensitive 75ml.

Ontdek hier jouw cadeauset!

Secret Santa Set

Van €50,65 voor €24,95

Met dit verzorgingspakket zijn jouw handen en nagels helemaal Christmas ready.

Reinig je handen met de Direct Desinfect. Lak je nagels met één van de drie feestelijke kerstkleuren: klassiek rood, zilver of goud. Laat je lak extra lang glanzen met de Protection Top Coat en reinig je nagels met de Caring Nail Polish Remover pads. De Glass Nail File Travelsize voorkomt haakjes en scheurtjes in de nagel. Verzorg je nagelriemen met de Cuticle Night Repair, nooit meer beschadigde nagelriemen! Met de Hand Cream Daily Protection zorg je de hele winter voor zijdezachte handen.

Ontdek hier jouw cadeauset!

Winter Wonder Set

Van €99,70 voor €49,95

Wil jij echt uitpakken? Met dit luxe verzorgingspakket heb jij alle tools voor winter wonderschone handen. Scrub, reinig, decoreer en verzorg je handen, nagels en nagelriemen.

Reinig je handen met de Direct Desinfect. Lak je nagels met één van de drie feestelijke kerstkleuren: klassiek rood, zilver of goud. Laat je lak extra lang glanzen met de Protection Top Coat en reinig je nagels met de Caring Nail Polish Remover pads. De Glass Nail File Large voorkomt haakjes en scheurtjes in de nagel. Verzorg je nagelriemen met de Cuticle Night Repair, nooit meer beschadigde nagelriemen!

Daarnaast bevat deze gift set de geliefde Nail Hardener Strong. Dit is dé kuur voor zachte, splijtende nagels. Ga je voor een natuurlijke look? Gebruik dan de Natural Nail Whitener voor een stralend roze nagelbed en parelwitte nagelranden. Scrub je handen zijdezacht met de One Minute Manicure en verwen ze daarna met de Hand Cream Daily Protection.

Ontdek hier jouw cadeauset!