Eyeliner trends 2024
Eyeliner trends 2024

Eyeliner trends 2024

Eyeliner is al eeuwenlang een hoofdbestanddeel van schoonheids- en make-uproutines, waarbij de oude Egyptenaren als de eersten worden beschouwd die kohl gebruikten om hun ogen te accentueren en te definiëren. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten eyeliners, en nóg meer verschillende stijlen om mee te experimenteren – van subtiel en natuurlijk tot gedurfd en dramatisch. Hier zijn enkele populaire eyelinerstijlen en trends om uit te proberen:

De Classic Winged Eyeliner

De klassieke vleugel is een tijdloze look die niet meer weg te denken is. Om deze cat-eye-look te krijgen, trekt u een dunne lijn langs de bovenste wimperlijn en verlengt u deze naar het uiteinde van de wenkbrauw in een kleine “vleugel”. Het is klassiek, chic en gemakkelijk onder de knie te krijgen, zelfs als je een beginner bent in make-up.

Foto: Herome Kohl Liner

De Thick and Bold

Als je een statement wilt maken, probeer dan een dikkere, gedurfde eyeliner-look. Dit kan worden bereikt door een vloeibare voering of potloodvoering in lagen te gebruiken voor een intensere kleur. Deze stijl is perfect voor een avondje uit of een speciale gelegenheid.

Foto: Pinterest

De artistieke eyeliner

Deze trend omvat het creëren van unieke, artistieke ontwerpen met je eyeliner. Het kan zo eenvoudig zijn als het toevoegen van stippen of streepjes aan uw gevleugelde voering, of zo uitgebreid als het maken van een abstract ontwerp. Dit is een leuke manier om met je make-up te experimenteren en je creatieve kant te laten zien.

Foto: Pinterest

De gekleurde eyeliner

Hoewel zwart een klassieke eyelinerkleur is, kan het toevoegen van een vleugje kleur aan je oogmake-up een leuke en trendy manier zijn om je look te veranderen. Dit kan ook je oogkleur versterken. Groene en blauwe tinten complimenteren bijvoorbeeld bruine ogen, terwijl bruin en koper blauwe ogen doet opvallen! Probeer rode of paarse tinten uit op groene ogen voor een opvallende look.

Foto: Pinterest

De Double-line

De dubbele lijn is ook een trend die niet snel zal verdwijnen. We hebben veel beroemdheden deze look zien rocken. Begin met een gevleugelde eyeliner en voeg nog een lijn toe aan de oogplooi voor een iconische look.

Foto: Pinterest

De Euphoria

De show Euphoria is om vele redenen populair geworden, en een daarvan is de iconische make-up looks waar velen van ons make-up inspiratie uit halen. De Euphoria-eyeliner omvat felle neonkleuren, artistieke films en verfraaiingen.

Foto: Pinterest

Het maakt niet uit welke eyelinerstijl je kiest, het belangrijkste is om plezier te hebben en een look te vinden die je een zelfverzekerd en mooi gevoel geeft. Experimenteer met verschillende stijlen en technieken om te ontdekken wat voor jou het beste werkt!