De leukste kerstcadeaus voor onder de boom

De leukste kerstcadeaus voor onder de boom

De leukste kerstcadeaus voor onder de boom

Vind je het lastig om leuke kerstcadeaus te vinden voor je dierbaren? Zoek niet verder. Iedereen wordt blij van mooie en verzorgde handen, en Herome heeft het perfecte cadeau voor elk budget. Alle cadeaus op deze pagina worden bovendien tijdelijk gratis feestelijk ingepakt en vanaf €30 ook gratis verzonden.

Ultimate Desire Box

Iedere nagellakfreak gaat helemaal door het dolle heen als dit onder de kerstboom ligt. De Ultimate Desire Box telt maar liefst honderd (!) flesjes nagellak. Voor iedere gelegenheid – feestje, business meeting of date – is er een perfecte nagellakkleur waarmee je met je eigen twist uniek looks creëert. De Ultimate Desire Box, nu afgeprijsd van €299 voor €165

 

Complete nagelverzorgingssets

Is jouw moeder, vriendin of zus een natural beauty met dito nagels? Dan is de Natural Nails Set haar op het lijf – en de nagels – geschreven. Deze set bevat een travelsize glazen vijl, nagelwitter, basecoat en de Wonderpen met verzorgend serum. Verdienen de nagels van de ontvanger wel wat extra verzorging, dan is de Athletic Nails Set het perfecte cadeau. Deze set bevat alles wat nodig is om ijzersterke en mooi verzorgde nagels te krijgen.
Natural Nails Set, nu afgeprijsd naar €39,95

Herome Natural Nail Set
Athletic Nails Set, nu afgeprijsd naar €39,95.

Herome Athletic Nail Set

Twinkling nails set

Met dit kerstcadeau kun je daarna meteen feestelijk Oud & Nieuw vieren. De Twinkling Nails Set bevat een subtiele glitterlak, miniatuur glazen vijl en luxe beauty bag. Breng de glitterlak aan over een kleurtje of op je ongelakte nagels voor een subtiele party look. Wil je opvallen? Ga dan voor een glitter french manicure. Succes gegarandeerd.
Twinkling Nails Set, afgeprijsd naar €7,50.

Herome Twinkling Nail Set

Is het moeilijk kiezen? Dan is onze cadeaubon een aanrader.