Onze Anti Aging Hands Set tegen Nagel- en Huidveroudering
Onze Anti Aging Hands Set tegen Nagel- en Huidveroudering

Onze Anti Aging Hands Set tegen Nagel- en Huidveroudering

Als dé autoriteit op het gebied van nagel- en huidverzorging, biedt Herome een belofte: de kunst van eeuwig jeugdige handen en nagels. Niemand ontkomt aan de tand des tijds, maar met de Anti Aging Hands Set van Herome kun je de tijd vertragen en die kostbare jeugdigheid zo lang mogelijk behouden. Deze verzorgingsset is speciaal ontworpen om de tekenen van nagel- en huidveroudering gericht aan te pakken en omvat drie krachtige producten die naadloos samenwerken om je handen en nagels te verjongen en te revitaliseren.

Elk product in deze verzorgingsset is zorgvuldig samengesteld en zijn effectief bij het verminderen van rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en het versterken van de nagels. Of je nu worstelt met fijne lijntjes, pigmentvlekken, broze nagels of andere tekenen van veroudering. De Anti Aging Hands Set helpt je bij het herstellen van de jeugdige uitstraling van je handen en nagels.

Herome - Onze Anti Aging Hands Set tegen Nagel- en Huidveroudering

5 redenen om de Anti Aging Hands set uit te proberen

Wat zouden we graag eens de tijd willen stoppen om zowel huid- als nagelveroudering tegen te gaan. Helaas werkt het niet zo en hebben we (hoe ouder we worden) te maken zichtbare tekenen van ouderdom. Al deze veranderingen kunnen invloed hebben op je uiterlijk en zelfvertrouwen.

Gelukkig is er nu een set die het verouderingsproces van de handen en nagels tegengaat. Wij geven je 5 redenen om onze Anti Aging Hands set eens uit te proberen:

 1. Stralende huid

  Naarmate we ouder worden, vertraagt de celvernieuwing van onze huid. Dit kan leiden tot een ophoping van dode huidcellen op het huidoppervlak en laat de huid er dof uitzien. Het dagelijks smeren met de Hand Cream Anti Aging vertraagd het verouderingsproces, gaat de vorming van pigment- en ouderdomsvlekken tegen en laat je huid weer stralen!

 2. Intense hydratatie

  De huid op je handen is dunner en gevoeliger dan op sommige andere delen van je lichaam. Dagelijkse activiteiten zoals het veelvuldig wassen van je handen kunnen leiden tot uitdroging en een verlies van natuurlijke oliën. Het hydrateren van je handen helpt om de huidbarrière te versterken en te voorkomen dat ze droog, schilferig en gebarsten worden.Dankzij de rijke combinatie van onder anderen collageen, provitamine B5, vitamine, A en C voedt en hydrateert onze handcreme de handen intens. Hierdoor herstellen ze sneller, voldoende gevoed en voelen ook nog eens zijdezacht aan.

 3. Bescherming tegen UV-straling

  Veroudering van de huid vindt sneller plaats bij blootstelling aan UV-straling van bijvoorbeeld de zon. Om jezelf te beschermen hiervoor raden we je aan om producten met SPF te gebruiken.SPF staat voor ‘Sun Protection Factor‘, wat vrij vertaald in het Nederlands ‘Zonbeschermingsfactor’ betekent. De handcrème van Herome bevat SPF 15. Smeer daarom dagelijks de handcrème, zodat je altijd beschermt bent en huidveroudering tegengaat!

 4. Stimuleert huidvernieuwing

  Daarnaast vind je in deze verzorgingsset de Micro Dermabrasion Anti Aging terug. Dit is een zachte exfoliant, maar wat doet het precies? Het doel van een exfoliatie is om dode huidcellen te verwijderen, waardoor de huid gladder, frisser en stralender wordt. De Micro Dermabrasion Anti Aging is een zachte exfoliatie om jouw nieuwe en stralende huid te onthullen.

 5. Krachtige & glanzende nagels

  Tot slot, onze Nail Perfect Anti Aging. Deze legt een beschermend laagje aan op de nagels, waardoor onregelmatigheden en verkleuringen worden gecamoufleerd. De nagels worden gehydrateerd en gevoed met een geavanceerd A-, C- en E-vitaminecomplex. Zo voorkom je ook dat nagels splijten en worden de natuurlijke glans en vitaliteit van je nagels hersteld, waardoor ze weer op hun best zijn.

Liever in één oogopslag zien wat de voordelen zijn om de Anti Aging Hands set uit te proberen? Bekijk dan de afbeelding hieronder.

ANTI AGING HANDS INFOGRAPHIC NL

Hoe te gebruiken?

Hopelijk ben je ervan overtuigd om de Anti Aging Hands set uit te proberen, maar hoe gebruik je de producten uit deze set? Hieronder leggen wij per product uit hoe je deze producten kan gebruiken met bijbehorende video’s:

Hand Cream Extra Anti-Aging

Breng meerdere keren per dag een kleine hoeveelheid van de Hand Cream Extra Anti-Aging aan en masseer deze in je handen voor een dosis hydratatie en verzorging.

Micro Dermabrasion Anti-Aging

Geef jezelf een spa-momentje met de Micro Dermabrasion Anti-Aging. Masseer deze peelingcrème royaal op je handen gedurende twee minuten met cirkelvormige bewegingen. Spoel af met lauw water en droog voorzichtig af. Gebruik tot twee keer per week voor het beste resultaat.

Nail Perfect Anti Aging

Voor nagels die schitteren, breng je 1 tot 2 lagen Nail Perfect Anti Aging aan op schone en droge nagels. Laat de nagellak drogen voordat je een volgende laag aanbrengt.

Wil je meer video’s bekijken van Herome? Ga dan naar ons YouTube-kanaal, abonneer en ontdek ook hoe jij nagel- en huidveroudering tegen kan gaan.

Jouw weg naar tijdloze schoonheid

Om optimaal te profiteren van je Anti-Aging producten, is consistentie de sleutel. Integreer de Herome Anti Aging Hands Set in je dagelijkse huidverzorgingsroutine, inclusief reiniging, hydratatie en zonbescherming. Onze Anti Aging Hands Set helpt jou tegen nagel- en huidveroudering.

blog header anti aging hands mobile

Klik op de bovenstaande afbeelding om de Anti Aging Hands set in onze webshop te bekijken.