Alles is liefde

Alles is liefde

Alles is liefde

Valentijnsdag staat voor de deur. En waarom zou de dag van de liefde niet ook over fijne selfcare gaan? De beste tips om deze dag extra lief te zijn voor jezelf.

Be creative

In de drukte van alledag met werk, sporten, gezin en vrienden wil het er weleens bij inschieten om lekker creatief bezig te zijn. En da’s zonde, want creatief zijn is enorm goed voor je. Zo blijkt uit onderzoek dat door creatief bezig te zijn, je geest rustiger wordt en het niveau aan stresshormonen daalt. Aan de slag dus! Soms helpt het om terug te grijpen naar wat je als kind leuk vond om te doen. Ga los met papier-maché, (mandala)kleurboeken of aquarelverf. Heb je voor dit nieuwe jaar bijzondere plannen of grote doelen? Zet voor 2022 een mooi mood board in elkaar en make it happen. Boeken lezen is ook een goede manier om je fantasie en creatieve geest te prikkelen. Wat inspi nodig? Hier vind je de boeken top 10 van dit moment.

Zonnegroet

Zelfliefde betekent soms ook letterlijk in beweging komen. Zo is yoga erg fijn om lekker in je vel te zitten. Zowel lichamelijk – yoga verlaagt je bloeddruk, versterkt je spieren en vergroot je flexibiliteit – maar ook mentaal geeft het een flinke boost aan selfcare. Uit onderzoek blijkt dat slechts een uurtje yoga al zorgt voor een flinke vermindering van stress. Ook vermindert het de kans op depressie.  Wil je meer aan beweging doen, dan is het slim om iets te kiezen wat je graag doet, bij je past en wat je op jouw manier kunt doen. Dan geeft het namelijk écht voldoening.

Verwenmoment

Jezelf in de watten leggen hoort natuurlijk ook bij zelfliefde. Ga bijvoorbeeld voor een luxe nagelsalon-experience thuis met een heerlijk handbad. Dompel je nagels in de ergonomische manicure bowl. Met de Concentrated Nail Bath Oil voed je je nagels intensief en stimuleer je de natuurlijke groei van de nagel. De bijbehorende heerlijk zachte manicure towel krijg je bij de set cadeau. Wil je jezelf echt in het zonnetje zetten, pak dan uit met de mooiste nail art. Kijk hier voor de beste tips om jouw nagels te laten knallen. Op Herome’s social media vind je meer nailart inspiratie: @heromecosmetics

Concentrated Nail Bath Oil & Manicure Bowl, €11,83,