5 cadeautjes in de categorie ‘áltijd-goed’

5 cadeautjes in de categorie ‘áltijd-goed’

5 cadeautjes in de categorie ‘áltijd-goed’

Geliefden, familie, vrienden… Het liefst wil je ze ieder jaar verrassen met iets origineels. Dat snappen wij ook. Inspiratieloos? Scroll verder. We tippen je 5 cadeautjes die hoe dan ook, altijd leuk zijn om te krijgen. Ook fijn: je kunt deze pareltjes natuurlijk ook toevoegen aan je eigen verlanglijstje.

Nail Essential Sets

Een goede nagelverzorging is míntens zo belangrijk als hair en body care. Alleen denken we er misschien wat minder snel aan. Het zijn juist dié producten die extra leuk zijn om te krijgen, omdat je ze simpelweg niet zo snel voor jezelf koopt. Neem de Nail Essential Sets. Een setje mini’s voor je nagels die één ding beloven: nagels in topconditie. Er zijn er drie;

1. Nail Essential Sets Large voor beschadigde nagels na kunstnagels of medicijngebruik
2. Nail Essential Sets voor droge en geribbelde nagels. De oplossing tegen droge nagels.
3. Nail Essential Sets voor zwakke en splijtende nagels. Deukjes of scheurtjes maken geen kans meer.

 

Brow WOW Set

Ogen à la bambi? Zo geregeld met een Brow WOW setje in de badkamer. Die zijn er in vier kleuren: Nearly Black, Medium Brown, Dark Brown en Taupe. Ieder setje bestaat uit een wenkbrauwpoeder, highlighter en puntenslijper. Waar het wenkbrauwpoeder voor volle en volumineuze wenkbrauwen zorgt, creëert de highlighter juist een open blik. En omdat het poeder waterproof is, hoef je je de rest van de dag geen zorgen meer te maken.

Fix & Shape set

Ben jij vaak druk? En komen uitjes vaak als een verrassing, waardoor je make-up snel snel gefixt moet worden? Dan is de Fix & Shape set handig om op zak te hebben. De inhoud van dit kleine tasje bestaat uit een oogpotlood en mascara. Ze zijn beide waterproof en long lasting. Dat niet alleen, ze zijn ook verrijkt met onder andere hyalonzuur, jasmijn en vitamine C. Verzorgend én gaat huidveroudering tegen. Kortom; wanneer jij de hort op bent, worden je ogen ondertussen verzorgt met een dosis liefde.

Nagelstickers

Sommige vriendinnen (of moeders!) hebben gewoon te weinig geduld voor mooie, verzorgde nagels. Ze bijten erop, houden de randjes niet goed schoon en een handcrème op z’n tijd wordt ook zeker weten vergeten. Neem deze dames even in gedachten – we hebben er allemaal wel één om ons heen. Speciaal voor hen hebben we nagelstickers. Dat zijn transparante stickertjes voor op je nagels, met een wit randje bovenaan. Daardoor lijkt het alsof je een pérfecte French Manicure hebt. Superstrak, supernetjes. Speciaal voor de feestdagen zijn ze er nu ook met sneeuwpoppetjes erop. Mocht je dit eigenlijk zelf ook best kunnen gebruiken, mag dat natuurlijk ook 😉

Take Away Nail Colour Sets

Van klassiek tot elegant en lekker feestelijk. In de Take Away Nail Colour Sets vind je een samenstelling van de meest gewilde Take Away-kleuren op dit moment. Er zijn verschillende opties. Zo is er een set met 6 kleuren, een set met 18 kleuren, en zelfs een gigantische box met 100(!) kleuren nagellak. Eén ding is zeker: een setje nagellak is altijd goed. Dat maakt áltijd blij.

Nog één laatste tip. Want december staat niet alleen voor feest. December staat ook voor dalende temperaturen en zelfs, wanneer we geluk hebben, wat sneeuw. Dat betekent dat je nagels en handen wat extra aandacht nodig hebben. De verwarming binnen en kou buiten zorgt namelijk voor droogte. Lees: gescheurde nagelriemen, kloofjes en droge handen. Wil je dat voorkomen? Dan vind je het vast leuk om deze blog, over nagelriemverzorging, te lezen.