How To apply: Herome Nail Wraps

In 15 minuten een perfecte manicure! De Nail Wraps zijn gemakkelijk en snel aan te brengen, zonder droogtijd. De Herome Nail Wraps maken Nail Art voor iedereen mogelijk en beschermen de nagels tegen inscheuren.

  • Gemakkelijk en snel aan te brengen zonder droogtijd
  • Unieke designs en Professionele Nail-art voor iedereen!
  • Geen geklieder met natte lak én gemakkelijk te verwijderen
  • Geen afbladderende of beschadigde nagellak
  • Voorkomt en beschermd ingescheurde nagels

Stap 1: Duw de nagelriemen naar achteren met het bokkenpootje. Met de Herome Cuticle Remover kun je de nagelriemen losweken waardoor dit makkelijker wordt. Door de nagelriemen terug te duwen kun je langer genieten van de Nail Wrap, deze breng je namelijk nooit op de nagelriem aan maar net eronder.

Stap 2: Zorg dat je de nagel ontvet met de Herome Caring Nail Polish Remover voor je de stickers aanbrengt. Dit zorgt voor een betere hechting en voorkomt bubbeltjes onder de sticker.

Stap 3: Selecteer de nagelsticker die iets kleiner is dan de eigen nagel (indien je kunstnagels hebt, kies je juist de grotere variant om de bolling van de kunstnagel te maskeren. Indien je de juiste maat net niet helemaal kunt vinden, kun je de sticker altijd een beetje bijknippen. Verwijder de beschermende laag van de geselecteerde nagelsticker af. Haal de sticker van het stickervel af en plaats de sticker vlak onder de nagelriem. Duw de sticker van onder naar boven aan, tot de top van de nagel. Zorg ervoor dat de sticker geen huid of nagelriem raakt.

Stap 4: Zodra de sticker goed zit, kun je de rand on de top van de nagel heenvouwen en zorgen dat de sticker overal goed aangedrukt is. Plak eerst op iedere nagel een sticker en vouw deze om vóórdat je de overtollige stickers weg gaat vijlen. Op deze manier heeft de sticker voldoende tijd om te hechten.

Stap 5: Vijl de overtollige, omgevouwen stickerrand weg. Zorg dat je van boven naar beneden vijlt, met de vouw mee. Let op: Vijl niet van links naar rechts, Hiermee kun je de nagelsticker beschadigen! Door goed van boven naar beneden te vijlen op de vouw, laat de overtollige sticker gemakkelijk los. Heb je hele korte nagels waardoor vijlen lasting is? Dan zou je de sticker ook met een nagelknipper af kunnen knippen.

TIP: Breng de Herome Protecting Top Coat aan. Deze zorgt ervoor dat de sticker wordt dichtgesealed waardoor je tot zeker 10 dagen kunt genieten van jouw manicure. Ook zorgt de Top Coat voor een mooie en professionele glans.

De Nagelsticker verwijderen:
Week de vingers in warm water. Dit kan in gewoon water, maar je kunt er ook voor kiezen om de handen direct te verwennen en voeden met de Herome Concentrated Nail Bath. Na het weken kun je de nagelstickers er gemakkelijk afhalen. Toch nog stickerresten op de nagel? Verwijder deze gemakkelijk met de Herome Caring Nail Polish Remover.