Wat is jullie levertijd?

Houd onze website goed in de gaten voor de actuele levertijden. De levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 1-2 werkdagen in Nederland en België. Zodra je voor 14.00 besteldword het pakket dezelfde dag nog ingepakt en meegegeven aan de bezorgdienst. Indien er extreme drukte is bij de bezorgdienst of in het magazijn, kunnen deze levertijden afwijken. Dit zullen wij altijd op de webshop vermelden. 

Mijn pakket is bezorgd, maar ik heb niks ontvangen. Waar is mijn pakket bezorgd?

Bedankt voor je bestelling bij Herome Cosmetics. Heb je per e-mail al de Track & Trace informatie van je bestelling ontvangen? Daarmee kan je zien waar jouw pakket zich op dit moment bevindt. Het zou kunnen dat het pakket bij je buren is afgeleverd. 

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan helpen wij jou meteen verder.

Wat is de status van mijn bestelling?

Wat leuk dat je een bestelling bij ons hebt geplaatst! Per mail heb je de Track & Trace informatie van ons ontvangen. Met deze informatie kan je de status van jouw bestelling volgen.

Ik heb per ongeluk de verkeerde adresgegevens ingevuld, kan ik deze nog wijzigen?

Om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, gaan wij hier direct mee aan de slag in ons magazijn! Het is dus slechts kort mogelijk om de adresgegevens te wijzigen. Binnen maximaal 10 minuten dien je contact op te nemen met onze klantenservice via +31 (0)36 52 10 130. Dan kunnen onze collega’s jouw snel en kundig verder helpen.

In welke landen leveren jullie?

Herome Cosmetics heeft een breed distributienetwerk waardoor het leveren van producten binnen en buiten de EU mogelijk is. 

Kan ik vanuit het buitenland bestellen en dit thuis laten bezorgen

Absoluut! Vul de juiste adresgegevens in en wij zorgen ervoor dat het pakket bij jou thuis aankomt.