Blog Monique: Maart

Blog Monique: Maart

Fijn, we gaan langzamerhand weer richting het voorjaar… maar kom op zeg; maart?

Voor mijn gevoel vierden we 3 weken geleden nog oud en nieuw! Het lijkt wel of de tijd ieder jaar iets sneller gaat, al heeft dat misschien ook te maken met ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. 

De dagen vliegen in ieder geval aan me voorbij, vooral als ik kijk naar mijn zoontje Noah. Hij is nu ruim anderhalf jaar oud, maar voor mij voelt hij echt nog als míjn baby. Inmiddels rent die kleine baby alleen wel door het huis, klimt hij overal op en pakt hij natúúrlijk alles vast waar hij eigenlijk niet aan mag komen. Het baby-achtige is er jammer genoeg dus wel vanaf en inmiddels past “eigenwijze peuter” beter bij onze kleine vriend.

Om nog even terug te komen op de maand maart.. het voorjaar is in zicht! Op de 21e van deze maand begint officieel de lente en ook de zomertijd gaat in maart weer in. Tijd dus om alle vrolijke voorjaarskleurtjes weer de kast uit te halen en je nagels op te leuken! 

Voordat je je nagels gaat lakken moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat ze weer ‘voorjaar proef’ zijn. Zelf gebruik ik de laatste tijd vaak de “Nourshing Nail Oil” om mijn nagels en nagelriemen te herstellen na de winter. Misschien hebben jullie dit product al eens voorbij zien komen in mijn ‘Instagram Verhaal’. Je weet wel, die korte filmpjes die je kunt maken en die voor 24 uur te zien zijn op je profiel. Ik hou ervan, van Instagram; heerlijk de mooiste foto’s van anderen bekijken. Zelf ben ik ook lekker actief op dit social media kanaal, zowel werk als privé..  Ik merk toch dat mensen het leuk vinden om een ‘kijkje’ in iemand anders leven te nemen! Mocht je me dus nog niet volgen: moniquesmit_insta ;-) Wie weet tot daar!

 

 

Reageren